LASTEST INSTAGRAMS – MINA TIPS FÖR ATT FÅ FLER FÖLJARE

Hej vänner! Här ovan ser ni några av mina senaste bilder på Instagram. Förut var jag väldigt mån om att bilderna jag lade upp skulle matcha varandra, men som ni ser är jag inte lika noga med det längre haha… Vill jag lägga upp en bild så lägger jag upp den liksom! Lite synd egentligen, för ett snyggt och välplanerat flöde lockar i regel fler följare än ett flöde som är huller om buller… Får kanske tänka på det i fortsättningen, eller vad säger ni? Vad följer ni för konton?

Får ständigt frågor om hur man får fler följare på Instagram. Jag tänker vara ärlig och säga att det inte händer på en natt, tyvärr! Har själv jobbat med och byggt upp min Instagram under några år, och har just nu straxt över 6000 följare. Jag är nöjd med den siffran, men det känns ju lite mesigt när man ser folk med 50k följare och uppåt haha! Mina tips för att få fler följare är att ha tålamod, rikta in dig på en genre, och var aktiv. Du måste ju gilla, kommentera och följa andra konton för att de ska upptäcka dig, eller hur? Lycka till!

Vill ni följa mig på Instagram hittar ni mig HÄR 

2 reaktioner på “LASTEST INSTAGRAMS – MINA TIPS FÖR ATT FÅ FLER FÖLJARE”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *