IDAG HAR JAG FOTOGRAFERATS FÖR…

IMG_0362IMG_0363

Idag har jag fotograferats för Electra Jeans! Spännande, eller hur? Electra Jeans är en webbshop som säljer jeans för män, MEN de kommer även att lansera en damkollektion nu i höst. Det är där jag kommer in i bilden! Min vän känner personerna bakom företaget och frågade om inte jag ville stå modell. Man är ju bror och ställer upp 😉 Sedan tycker jag ju faktiskt att det är bland det roligaste som finns att stå framför kameran. Egenkär som man är haha! Lol.

Fick med mig några av jeansen vi fotade hem och tänkte ge er en liten ”sneak peek” så att säga. Riktigt snygga tycker jag! Längtar tills jag får visa er de färdiga bilderna vi tog idag, tror vi fick till många bra shots. Kuuuul! Vill ni kolla in Electra Jeans kan ni göra det HÄR. 

Jag kom precis hem från fotograferingen och har slängt ihop lite mat. Nu ska jag bara slappa ett tag så får vi se om det blir äventyr eller hemmakväll ikväll! 

Kram på er 

 

4 reaktioner på “IDAG HAR JAG FOTOGRAFERATS FÖR…”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *