MIN DRÖMLÄGENHET ÄR TILL SALU!

2114402421144008-2211440272114403221146407Hur fin lägenhet?

Guys!!! Som ni vet så jobbar jag ibland som visningsvärdinna på söndagar, och så även denna söndag. Blev helt kär i lägenheten som vi visade idag! Trappuppgång i marmor och säkert Sveriges finaste byggnad. Lägenheten låg alltså i det största huset längst upp på bilden ni ser ovan. En etta med massor av förvaring, fint stort fönster och originaldetaljer. Hade man haft 3 mille att slänga fram så haha 😉 Dock finns det en stor hake. Lägenheten hade inget kök?! Bara ett enda stort badrum. Saken var den att grannen hade köpt denna lägenhet för en massa år sedan för att slå ihop med sin egen och byggde således om köket till badrum. Oh well, en liten detalj bara. Hade varit perfekt för mig som ändå inte gillar att laga mat hehe… Hämtmat någon?

Kände att jag var tvungen att visa er denna pärla. Vill ni se annonsen på hemnet kan ni kolla HÄR! Kom precis hem från att ha jobbat hela förmiddagen och tänker nu parkera mig i sängen. Ska berätta mer om gårdagens bravader alldeles strax, så stay tuned! Det vill ni inte missa 😉

1 reaktion på “MIN DRÖMLÄGENHET ÄR TILL SALU!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *