VECKANS LISTA

Hej på er!! Det är ju söndag idag, och i morgon börjar en ny vecka. Tänkte därför köra en liten ”veckans lista” för att avsluta nuvarande vecka på bästa sätt! U ready?

VECKANS BÄSTA:

Utgången igår helt klart! Hade egentligen inte alls planerat att gå ut, utan jag och Olivia tänkte mest sitta och chilla med något glas vin. Den planen raserades snabbt och det blev till slut en helkväll med dans på borden!

VECKANS SÄMSTA:

Hahaha detta är så pinsamt… Råkade köra en springnota på lite pommes som vi hade beställt inne på Brillo igår! Glömde helt bort det när vi skulle dra vidare… Dog av pinsamhet när vi gick tillbaka dit efter att ha varit och dansat på diverse ställen runt omkring och dom ba ”är det inte ni som har en nota kvar??” Pin.

VECKANS KÖP:

Hmm, inte mycket! Mat typ? Har faktiskt varit lite sparsam på klädfronten tro det eller ej 😉 Kunde dock inte hålla mig från att gå in på Zara och klämma lite på ett par skor som jag är sugen på. Kanske blir denna veckans investering istället hehe…

VECKANS JOBB:

Jobbat på Fastighetsbyrån idag! Annars har det mest varit skoluppgifter som tagit upp min tid. Nästa vecka blir det dock mer jobb då jag ska provjobba på ett par ställen. Mer om det då!

VECKANS OVÄNTADE:

Träffade lite gamla kollegor ute igår!! Förgyllde min kväll, blev så glad att se dem haha. Cred till er! 😉

VECKANS GODASTE:

Har ätit så himla mycket gott denna vecka! Frukost på Urban Deli, brunch på Strandvägen 1… Lyx! Dock sitter jag just nu och äter min egenlagade favorit, nämligen sötpotatis med tonfiskröra. Tröttnar aldrig på det!

NÄSTA VECKAS PLANER:

Nästa vecka är det hemtenta som gäller! Ska även som tidigare nämnt försöka klämma in lite jobb. Sedan kommer mamma till Stockholm på torsdag också! Någon jobbresa tydligen. Ska se om jag kan lyckas haffa henne någon timme eller så haha. Saknar familjen! På lördag är det ju sedan både Social Media Party och BAL i Uppsala som gäller! Yes ni hörde rätt, jag ska på bal! Sååå taggish.

selfieeeZelfie från här om dagen! Highlight on fleek yes? 

4 reaktioner på “VECKANS LISTA”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *