DANCING IN SEPTEMBER – OUTFIT

475A2300collageDANCING475A2357collagedancing2475A2349Foto: Lisa Höök

Ja, jag har sannerligen dansat en hel del nu i september! Härliga september, sjukt att det snart är oktober och fortfarande helt okej varmt! Sommaren verkar visst aldrig vilja ta slut? I love it tho. Det här med att kunna dra på sig en klänning och gå ut och dansa är ju livskvalitet på hög nivå. Älskar klänningen på bilderna ovan, så luftig och härlig! Köpte den på Zara här om veckan och ser redan fram emot att kunna rocka den på beachen nästa sommar.

Just nu är jag i skolan och ska strax ha redovisning. Fun times! Känner mig lite risig, så vi får ser hur detta kommer gå egentligen. Misstänker att jag håller på att bli förkyld då jag har ont i hela kroppen typ? Antingen är det baciller på gång eller så dansade jag helt enkelt lite för vilt i helgen 😉 Har verkligen inte tid att bli sjuk just nu, så får hoppas att det bara är måndagssjukan som spökar. Har väldigt mycket roligt inplanerat denna vecka, så får se till att tagga till lite. Är ni taggade på måndag och ny vecka? Kör ba kör! 

Stor kram

[iframe width=”600″ height=”480″]https://www.youtube.com/watch?v=38XQREANGVA[/iframe]

Lite måndagspepp från mig till er! 

3 reaktioner på “DANCING IN SEPTEMBER – OUTFIT”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *