5 KNEP TILL ATT SLIPPA HÖSTFÖRKYLNINGEN

Okej, jag känner att jag behöver sträcka ut en hjälpande hand till er så att ni slipper gå igenom denna hemska förkylning som jag genomlidit de senaste dagarna. Worry no more, här kommer tipsen som kommer hålla er friska hela hösten!

1. Klä dig varmt. Envisas inte med att ta på dig en kort klänning en fredagskväll när det är 10 plusgrader och nästan oktober! Nej, nu är byxsäsongen här utan tvekan.

2. Ät nyttigt! Det kan kanske löna sig i längden att välja apelsinjuice till frukost framför en cola från pressbyrån i all hast. Varför inte boosta med lite frukt när du ändå är igång istället för att trycka i dig choklad om kvällskvisten??

3. Gå inte ut och festa på onsdagar. Just don’t! Helst inte på veckans andra dagar heller för den delen. Stanna inne så mycket du bara kan och träffa inget folk! Skulle du trots allt trotsa detta så se till tips nr. 4.

4. Drick ingen alkohol!! Låt inte ett glas vin bli tre, fyra eller fem. Få sedan inte för dig att det är en jättebra idé med shots på det! Alkohol försämrar ditt immunförsvar sakta men säkert och innan du vet ordet av blir du sjuk endast genom att titta på ett glas prosecco. Alkohol skall endast brukas på händerna i form av handsprit!

5. INGEN KROPPSKONTAKT! Detta är mitt viktigaste tips. Håll inte handen, pussas inte, hångla inte och undvik framför allt hemsläp. Men det är ju inte så svårt att undvika, right?

Följer du dessa enkla tips kan jag garantera att du kommer hålla dig frisk i höst! Lätt som en plätt, eller hur? 😉

dramaaaaaHehe

1 reaktion på “5 KNEP TILL ATT SLIPPA HÖSTFÖRKYLNINGEN”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *