BILDER FRÅN PLÅTNINGEN FÖRRA VECKAN

collageELECTRAPics: Electra Jeans

Hej vänner!! Tänkte att jag skulle visa er ett par bilder från när jag fotades för Electra Jeans förra veckan. Fick dem mailade till mig här om dagen! Ovan ser ni två av mina favoriter. Vad tycker ni? Tanken är att det skulle vara lite ”street style”, varav vi bland annat tog lite bilder vid skateparken i Rålis. Tycker det blev coolt! Ärligt talat så vet jag faktiskt inte vad dessa bilder ska användas till haha, antar att de kommer att hamna på hemsidan som någon slags lookbook? Gillade jeansen hur som helst. Lite coola sådär! Försökte se så cool ut jag bara kunde för att matcha detta, men gick väl inte så jättebra… Ser mest glad och oskyldig ut! Den manliga modellen som jag fotades med var ju däremot coolheten själv, så var svårt att komma upp till hans nivå. Får jobba lite på det till nästa gång haha!

Hur mår ni idag förresten? Jag mår tack och lov bättre än vad jag gjorde igår haha… Har fortfarande lite ont i halsen dock, men febern är i alla fall borta! Gick hem till Johanna igår som också är sjuk. Tillsammans tröstade vi oss med varsin redbull, en påse godis, glass samt Paradise Hotel. Det var nog det som gjorde susen! Idag hoppas jag kunna röja undan lite plugg som jag ligger efter med samt ta mig ner på stan och köpa lite nödvändiga saker. Vi hörs mer sen amigos!

KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *