STOLT AMBASSADÖR FÖR PROJECT LUSH – DETAILS OF TODAY

projectlushprojectlush1Details of today

God eftermiddag! Här ser vi bland annat mitt nya fina pärlhalsband från Project Lush! Kan stolt meddela att jag är nybliven ambassadör för dem, så håll utkik här på bloggen efter tips på fler fina smycken framöver. Matchade detta halsband med en enkel blårandig skjorta. Casual men ändå lite business sådär! Vad tycker ni?

Dagen idag har bara sprungit iväg. Gick upp tidigt i morse då jag tänkte jag skulle plugga. Gick sådär… Varför skjuter jag alltid upp allting till sista sekunden?? Nåja… Sedan mötte jag upp min kära mamma tro det eller ej och lunchade på Hard Rock Café på Sveavägen! Mamma var i Stockholm på konferens med jobbet och hann lyckligtvis träffa henne en stund innan hon skulle med flyget hem till Skåne igen.

NU kära ni väntar någonting spännande. Jag ska nämligen iväg och provjobba ikväll på Operakällaren! Är så taggad på att få in lite mer jobb i min vardag nu, så hoppas det blir roligt. Uppdaterar er mer sen! 

PUSS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *