VAD ÄR VÄL EN JURISTBAL I UPPSALA

Hej på er fina vänner!! De senaste dygnen har varit minst sagt händelserika. Minns ni att jag sa att jag skulle på bal i Uppsala? Det var precis också vad som went down igår. Jaha, hur kommer detta sig då undrar ni? Jo, en av mina närmaste vänner Mathias pluggar just nu juridik i Uppsala (fett imponerad över det för övrigt) och igår var det dags för juridiska föreningen att anordna bal. Hängiven kompis som jag är packade jag således med mig en balklänning och ett par klackar och tog pendeln till Sveriges största studentstad. Ibland ångrar jag lite att jag valde att plugga i Stockholm istället för exempelvis Uppsala eller Lund. Att gå på bal och nationer stup i kvarten hade ju inte varit fel direkt!

Jag och Mathias har känt varandra i två år nu. Shit, känns som att tiden bara flyger! Vi pluggade tillsammans i Jönköping och sedan även i USA. Vi har varit med om ett och annat äventyr tillsammans alltså hehe. När jag och Mathias umgås händer det alltid galna grejer till omgivningens antingen förskräckelse eller förtjusning. Igår var det nog mest förtjusning då vi visade upp lite sköna moves på dansgolvet! Var länge sedan jag hade en så rolig kväll. Riktigt lyckat! Efter en snabbvisit i Uppsala är jag nu tillbaka i Stockholm igen och gör mig redo inför en ny vecka och månad. Bring it on October! 

Klänningen jag har på mig är second hand, väskan från IMSO samt klackar och smycken från H&M. Ingenting avancerat alltså, men visst var vi stiliga så säg? 😉

1 reaktion på “VAD ÄR VÄL EN JURISTBAL I UPPSALA”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *