NELLY SHOE WEEK

NELLY SHOE WEEK

Block Heel | Chelsea Boot | Flat High Boot | Overknee Boot

Hej på er! Tänkte bara svänga in en snabbis här på bloggen och tipsa er om Nelly Shoe Week som är i full gång! Hösten är här utan tvekan och det är dags att shoppa loss bland overknees, boots och sammetsstövlar. Ovan ser ni några som jag tyckte var snygga! Skorna gör faktiskt mycket mer av en outfit än vad man tror. Därför vill i alla fall jag gärna ha några att byta med 😉

Kan inte förstå att det var en vecka sedan det senast var måndag. Har knappt hunnit med att tänka efter, tiden bara flyger iväg! Som ni kanske märker tar det också ut sin rätt på bloggen, men det hoppas jag ska ordna upp sig den här veckan. Vi får väl se hehe… Just nu sitter jag i skolan och multitaskar livet. Lyssnar på föreläsning, bokar in jobbpass och bloggar. Effektivt? Nja, beror på hur man ser det. Vi hörs lite mer senare, nu ska jag återgå till grundläggande vetenskapsfilosofiska frågor haha…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *