HADE NI KÖPT EN TANDBLEKNINGSPENNA PÅ RUSTA..?

rustatand

Det är nämligen precis vad jag har gjort haha… Tror ni att den kommer fungera? Har varit nyfiken på denna ett tag, och bestämde mig för att köpa den när jag var in en sväng på Rusta tidigare idag. Rusta är banne mig goals ändå, i den butiken finns typ allt man kan tänkas behöva! Till och med tankblekningspennor tydligen. Trodde det bara var sånt som inspo-konton på instagram fick sponsrat för att göra reklam för ungefär?

Pennan kommer ifrån ett företag som heter Dermatrisse. Har aldrig hört talas om dem förut, har ni? Ser ju ut som en förpackning som skulle kunna tillhöra vilken tandkräm som helst i princip. Kanske får googla lite innan jag vågar använda den… Det ser ju lovande ut i alla fall! Den var inte ens speciellt dyr. Runt 60 kronor tror jag den kostade? Kan ju vara värt att testa i alla fall 😉

Hade ni testat den? 

4 reaktioner på “HADE NI KÖPT EN TANDBLEKNINGSPENNA PÅ RUSTA..?”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *