REAL LIFE DANCING EMOJI – OUFIT

475A1875 475A1897collage475A2045-Recovered475A1907475A1870Foto: Lisa Höök

Hur härlig är inte denna klänning från Gina Tricot? Kände mig verkligen som den dansande emojin när vi tog dessa bilder hahah. Beskriver mig så bra på något sätt. Så länge jag får dansa och slänga med mina volanger är jag glad. Känner ni igen klänningen från min header förresten? Kunde inte hålla mig från att publicera headern innan jag lagt upp resten av bilderna, men nu ser ni klänningen i dess helhet! Vet ni vad det bästa är dessutom? Den kostade mig 50 kr på rean 😉

Fotade dessa bilder med Lisa i slutet av förra månaden. Älskar dom! Så snyggt ljus och cool location. Lisa levererar som vanligt 😉 Tänk att jag inte frös alls när jag dansade omkring där i min klänning? Idag är det däremot riktigt kallt. Byltade på mig både kofta och halsduk innan jag gav mig av mot skolan i morse. Längtar efter att få röra mig hemåt igen… Idag är faktiskt första dagen på länge som jag inte har någonting som jag verkligen måste göra. Hej godis och Netflix ikväll 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *