MAKE ME SPARKLE

1. Rouge HÄR / 2. Nagelpaljetter HÄR / 3. Ögonskuggspalett HÄR / 4. Grått nagellack HÄR / 5. Plommonlila nagellack HÄR / 6. Ögonskugga HÄR / 7. Läppstift HÄR / 8. Parfym HÄR / 9. Löspuder HÄR / 8. Mascara HÄR

Hej på er och god morgon!! Börjar dagen med lite wanties i sminkväg från Yves Rocher. Detta är ett sminkmärke jag inte har så stor erfarenhet kring än, men det är aldrig för sent att prova. Produkterna ovan är bara några av dem jag är nyfiken på! Yves Rocker är annars ett märke som jag förknippar med min barndom. När pappa var ute på resa med jobbet brukade han alltid köpa med någonting litet till min mamma, förslagsvis någon kräm eller liknande. Gulligt, eller hur? Relationship goals. 

Just nu sitter jag här och äter frukost samtidigt som jag lyssnar på Creepypodden. Har ni lyssnat på den? Så sjukt spännande. Jag är inte mycket för poddar annars, men denna är riktigt bra. Solen skiner och har haft en riktigt lugn och skön start på dagen. Ska snart dra på mig lite kläder och sedan röra mig mot ett möte faktiskt! Spännande va? Berättar mer om det sen, beroende på hur det går hahah 😉 Kram så länge!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *