FLÄTOR – DEN UTLIMATA HANDBOKEN (TÄVLING!)

(För chansen att vinna denna bok scrolla längst ned!!)flätor1flätor2

Denna bok fick jag hemskickad till mig för ett tag sedan och tänkte nu skriva några rader om den! Ni vet ju sedan innan hur mycket jag älskar att experimentera med frisyrer och då framför allt flätor. Hur bra är det då inte att äga den ultimata handboken för detta? I boken finns illustrationer som tillsammans med text beskriver hur du skapar olika typer av flätor. Instagram har ju den senaste tiden svämmat över med denna trend, och med denna bok är det inte längre svårt att anamma den! Boken innehåller dessutom ett kapitel som handlar om hårvård och hur du med hjälp av olika produkter kan få ett starkare och friskare hår. Hur bra?

Jag gillade verkligen den här boken och kommer att använda den flitigt när jag ska på någon tillställning och behöver en frisyr. Synd att jag inte tänkte på detta när jag skulle på bal i lördags! Hade ju varit perfekt. Istället rockade jag en såndär ”donunt” ni vet? Det funkade ju det med, men hade varit mycket roligare och mer originellt att slänga ihop en uppsättning med hjälp av flätor. Nedan testade jag ”pigflätan”. Tog mig ungefär 5 minuter om ens det? Hade kanske blivit lite mer clean om jag ägnat det lite mer tid haha, men nåja. Vad tycker ni?

håtcollage

Boken är utgiven av förlaget Nicotext som även publicerat ett antal andra handböcker. Boken finns att köpa på ställen som Akademibokhandeln och Åhlens exempelvis, MEN vet ni vad det bästa är?? En av er kommer inte att behöva köpa den här boken. Jag har nämligen fått äran att anordna en TÄVLING så att en av mina läsare får denna bok hemskickad GRATIS! Kommentera inlägget så är du med och tävlar. OBS glöm inte att ange din mailadress så att jag kan kontakta vinnaren! Drar vinnaren någon gång under nästa vecka. Lycka till 😉 

48 reaktioner på “FLÄTOR – DEN UTLIMATA HANDBOKEN (TÄVLING!)”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *