MY NAME IS, WHO? – KLÄDER MED PERSONLIG TEXT

jääääkjjäääkkjkäkäkäCustomized jacka från Netshirt!

Hur cool känner jag mig inte i den här jackan då?? Den kommer som sagt från Netshirt. Netshirt är en webbshop som har massa olika plagg som du dessutom kan göra personliga och välja text på helt fritt. Jag älskar ju bomberjackor och speciellt rosa i satin hehe, så mitt val föll naturligt på den. Att sedan trycka mitt namn på ryggen i guld var ju bara top notch! Hett tips att kolla in deras sida och införskaffa lite personalized stuff. 

Vet inte riktigt om jag ska känna mig fly som attan eller om det är lite hybrisvarning att gå omkring i kläder som det står ens namn på haha… Just det här med Wang har ju blivit en grej eftersom det är namnet på bloggen samt att jag delar efternamn med modegurun Alexander Wang. My name is, what? My name is, who?? LIL’ WANG!! Hehehe. Nåja, jag älskar jackan hur som helst 😉

Vad tycker ni? 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *