GET COZY MED ELLY PISTOL1. Hoodie HÄR / 2. Sweater HÄR / 3. Byxor HÄR / 4. Sweater HÄR / 5. Byxor HÄR / 6. Sweater HÄR

Hej på er och god morgon denna fantastiska oktoberdag! Höstsolen skiner för fullt idag, även om det är lite kyligt ute. Idag hade jag verkligen velat gosa in mig i något av plaggen ovan från Elly Pistol! Gillar speciellt nummer 4. Vilken gillar ni bäst?

Idag har jag en hel del att göra, även om jag önskar att jag kunde gosa ner mig i sängen och spela Sims hela dagen. HAHA ja ni läste rätt. Laddade ner Sims 2 med alla expansionspaket igår!! Lycka. Måste ju förbereda mig inför alla mörka höstkvällar som väntar nu! Men nej, istället ska jag ut till Södertälje en sväng och kanske på ett event i eftermiddag. Kul ändå!

Hörs senare

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *