PRESSEVENT MED SMYCKA PÅ MISS CLARA

1475772611-6916 1475772626-6916smycka smycka2smyckaBilder från Smyckas event tidigare i eftermiddags! 

Kära Johannis tog med mig på ett event idag efter att jag hade varit i skolan. Blev överlycklig när jag såg att det serverades snittar och bubbel haha! Vad mer behöver man för att bli lycklig en torsdagseftermiddag? Inte mycket. Eller jo, det skulle vara lite bling bling då 😉 Träffade även på fina Jenny som jag jobbade med tillsammans på Finest!

Smycka visade upp sina kollektion August och Classig som jag gärna skulle vilja bära i höst! De höll en liten presentation om kollektionerna och sedan gick vi hem med varsin goodiebag nöjda och glada. Kom precis hem från Johanna och ska nu parkera mig i sängen resten av kvällen och swipa lite tinder och äta choklad. Haha skämt åsido! Eller..?

KRAM

(Och vet ni? I morgon är det FREEEDAG!) 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *