ALL TIME FAVS FROM NYX

favnyxxx nyxfavs

Detta, mina vänner, är min all time favoriter från NYX! Minns omkring denna tid förra året då det var en sån fruktansvärd hype kring dessa produkter. För att inte tala om när de började säljas på H&M! Jösses… Under året som gått har jag således hunnit testa en del av deras produkter, och dessa tre är utan tvekan mina go-to produkter idag. Älskar verkligen deras läppglans över allt annat! Den mittersta, butter gloss, har jag hunnit avverka flera stycken i färgen fortune cookie.

Den matta i färgen London är också en av mina favoriter när jag känner för matta läppar. Finns vissa som påstår att det är exakt samma färg som Kylie’s Exposed. Who knows? Sedan har NYX också en kollektion med glittra läppglans: glam gloss. Love it! Den har jag på mig när det är lite extra festligt en fredagskväll när det är dags för utgång eller så. Det enda problemet med läppglans är att det klibbar fast så på kanten av glaset med skumpa 😉

Apropå det är det ju faktiskt fredag idag! Har ni några roliga planer? Jag ska straxt röra mig mot skolan och ikväll blir det förhoppningsvis finmiddag och en drink eller två. Hörs senare kära ni, nu måste jag springa! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *