PRISET FÖR ÄRA OCH BERÖMMELSE + GÅRDAGENS LOOK

 collageeventoutfit1475772642-6916 collagesmyckaeventGårdagens look

Såhär såg jag ut igår på eventet med Smycka! Inget avancerat alls, kom direkt från skolan släpandes på min tunga dator haha… Ser nu också att jag fick grov cameltoe i dessa jeans! Varför är det ingen som har berättat detta för mig?? Min utväxt är ju också ett kapitel för sig. För lång för att vara en vanlig diskret utväxt men för kort för att kunna vara en ombre… Fellow blondiner med råttfärgat hår, you feel me? Måste verkligen boka tid hos frisören. Tenderar att vara någonting jag skjuter upp…

Nej, nu ska jag inte sitta här och hitta fel på mig själv! Vissa dagar blir man bättre på bild än andra helt enkelt. Känner definitivt större press på att alltid se ”representabel” ut nu än innan jag började blogga på riktigt. Missförstå mig rätt nu, tycker det är skitkul att blogga och det är verkligen någonting jag brinner för. Ibland undrar jag dock om det är värt det? En massa människor vet helt plötsligt precis vem du är, hur du ser ut, vad du har för dig och dömmer dig efter det. Var exempelvis påväg att fylla i en sådan där lista med ”pinsamma frågor” idag som många andra bloggar publicerat den senaste tiden. Hejdade mig själv från att publicera listan och frågade mig själv om jag verkligen ville dela med mig om hur många jag har haft sex med exempelvis… Känner inte att det är relevant information för mina framtida chefer och tindermatchningar att kunna googla fram hahah! Å andra sidan, blir en blogg tråkig om den inte är personlig? Vad tycker ni? #fredagsfunderingar

Hoppas hur som helst att ni gillar min blogg som den är! Jobbar på så gott jag kan för att ta fina bilder och publicera intressanta inlägg. Ni anar inte hur mycket det betyder att se att ni tittar in här dag ut och dag in! Kanske aldrig kommer att bli någon storbloggare (man ska aldrig säga aldrig), men när jag sitter där som hallåa i TV4, nyhetsreporter på SVT eller programledare för På Spåret (realistiska mål, right?) ska jag ge en shoutout till er som följt min blogg 😉

PUSS på er och ta det lugnt där ute i fredagsnatten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *