I GOODIEBAGEN FRÅN SMYCKA

smycka23 smycka32

Dessa skönheter låg bland annat i goodiebagen från Smycka, och jag tänkte att jag skulle visa er. Hur fina? Smyckena kommer från deras kollektion August och man kan ju inte annat än älska dem. Gillar speciellt halsbandet där det står ”Be proud”! Stolt kommer jag utan tvekan att vara när jag bär halsbandet! Låg lite andra saker i goodiebagen också så som godis och ett armband för män. Synd att man inte har någon att ge bort det till då! *host* Äsch, får ha på mig det själv och vara en independent woman 😉

Hoppas ni mår bra idag! Blev en lugn kväll för mig igår, men tror det var lika bra. Har inte riktigt känt mig helt 100 den senaste veckan. Sedan en släng av lite PMS på det och humöret blir ju fantastiskt!! Haha, oh well. Blir förhoppningsvis lite gladare när det är dags att gå till jobbet och träffa mina kära kollegor och få i mig lite mat! Ikväll blir det Junibacken och eftersom det är lördag blir det förmodligen ganska sent… Nåja! Ska ändå bli skönt att få sysselsätta mig med någonting.

Ha en fortsatt bra lördagsförmiddag babes!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *