DRÖMMER MIG BORT FRÅN REGNET

Hej på er! Hur mår ni idag? Jag sitter just nu på ett fik med en stor latte framför mig. Jag har det faktiskt riktigt mysigt, sitter här och lyssnar på en podcast och tittar på regnet utanför. Riktigt ruskigt ute idag! Hu. Har precis varit och jobbat en timme på en lägenhetsvisning och lyckades gå vilse när jag skulle hitta tillbaka till tunnelbanan haha… Lyckat. Nu är jag hur som helst återfunnen och sitter här och drömmer mig bort fråg regn och rusk. Någon som vill fly landet med mig ett tag?

 

Sitter och kollar igenom gamla bilder på mobiltelefonen och hittade godbitarna ovan från Polen. Där mådde man! Sjukt att det redan var så länge sedan. Nu ska jag hur som helst dricka upp min kaffe medan jag sitter här och kollar på folk. Helt okej söndsyssla ändå. Hoppas ni också har en bra söndag och får en fortsatt mysig höstdag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *