ÅNGRAR ATT JAG VALDE ATT PLUGGA I STOCKHOLM?

14500189_1491562290870191_3025491574806209461_oJag och min vän Mathias på bal i Uppsala

Yo och god afton! De senaste dagarna har gått åt till plugg, varav att jag inte har haft jättemycket energi och inspiration att lägga på bloggen… Ya feel me? Idag är en sådan dag jag bara vill vara färdig med min utbildning. Känns inte alls kul just nu! Kommer jag ens orka bli färdig? Med B-uppsatsen runt hörnet och så småning om även en C-uppsats som ska skrivas är motivationen på botten. Kan inte ens trösta mig med att jag bor i en rolig studentstad och gå på nation för att glömma grupparbeten och tentor för en stund! Trist. Börjar fundera på om Lund eller Uppsala varit ett bättre alternativ? Dock blir nog inte själva studierna roligare för det…

Nej, jag trivs ändå bra i Stockholm. Här finns allt jag vill ha inom räckhåll om jag bara orkar sträcka mig efter det haha! Kanske inte så mycket till studentliv, men annat bra så som jobbmöjligheter och kontakter. Bara två år kvar sedan har jag en examen wohooo! Två år känns dock som sjukt lång tid just nu… Är allmänt omotiverad till livet just nu som ni kanske märker haha! Köpt en stor godispåse och sitter vid köksbordet och tittar ut genom fönstret. Så deprimerande att det är mörkt redan… Nej hörrni! Ska nu försöka ta tag i mig själv och göra lite middag.

Vad ska ni göra ikväll? 

2 reaktioner på “ÅNGRAR ATT JAG VALDE ATT PLUGGA I STOCKHOLM?”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *