BÄSTA SÄTTET ATT PIFFA TILL ETT TRÅKIGT SOVRUM

1. Chloe sminkspegel HÄR / 2. Naomi sminkspegel HÄR

Denna spegel kommer bli din bästa vän! Piffar upp vilket tråkigt sovrum (eller vardagsrum med för den delen) som helst. Själv har jag försökt efterlikna denna effekt med att sätta en ljusslinga runt min nuvarande spegel. Blir inte alls lika bra ljus dock! Tänk att ha perfekt sminkljus alla tider på dygnet, dröm ju. Speciellt nu när det blir mörkt så tidigt! För skönhetsintresserade är en sminkspegel från Makeupmirror.com både en dröm och ett stort begär, åtminstone för mig. Ljuskällor är verkligen underskattade som inredningsdetaljer!

Sitter och drömmer mig bort lite i inredningsfantasier som ni kanske märker. Tänk att få inreda sin alldeles egna lägenhet! Var på en lägenhetsvisning tidigare i eftermiddags med Johanna, och kan inte undgå att bli lite sugen på att slå till själv. Att köpa är dock inget alternativ just nu, och att hyra i andra hand för 15 000 känns ju också sådär… Oh well! Får helt enkelt vänta med att skaffa eget ett tag till 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *