”THE SHOES” FROM ZARA

collagezarashoeszaraskorcollagezarashoeshzarasaraskortFav shoes atm from Zara

Hej på er och god eftermiddag! Här ser vi några bilder tagna för ett tag sedan när det fortfarande var någorlunda varmt. Saknar! Helt plötsligt blev hela världen grå typ? Oh well, här var det i alla fall fortfarande sensommar och jag rockade mitt senaste inköp i skoväg! Ni har säkert sett dessa på diverse modebloggar redan, men jag kunde inte låta bli att slå till. Även om väldigt många har dem är det fortfarande typ det snyggaste par skor jag sett! Gör liksom hela outfiten. Inte för hög klack heller! Bra för mig som redan är 176 😉

Idag har jag lagat pannkakor, men inte mycket mer vettigt än det faktiskt haha… Hade Skype-möte med min seminariegrupp då vi alla kände oss lite risiga! Måste vara värdet som sagt… HAHA alltså märker ni hur bitter jag är över att hösten är här och att vintern står inför dörren?? Har ingen inspiration, ingen gnista, ingenting. Känns som jag klagar över detta i varje blogginlägg nu för tiden men detta påverkar mig och mitt humör så sjukt mycket. Någon som har tips på hur man överlever vintern på minst smärtsamma sätt? Jag är verkligen inte gjord för att bo i Sverige alltså, hu….

Nu blev jag lite gladare, för nu ringde Johanna och frågade om jag inte ville fika lite. Klart jag ville! Kan nog bli en bra onsdagskväll ändå det här 🙂

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *