HÖLL PÅ ATT SKITA SIG ORDENTLIGT…

zopot zopot2Throwback till Polen och Sopot! 

Haha, alltså hörrni! Jag lever verkligen alltid lite på kanten. Anledningen till att ni inte hörde från mig igår var att jag i sista stund kom på att jag skulle jobba haha!! Trodde att jag började 16, men såg av en slump att jag i själva verket började klockan 10 på morgonen! När jag upptäckte detta var klockan 09:12… Ni kan ju tänka er min panik? Kastade mig iväg men hann som tur var precis. Living on the edge! Detta är så standard mig. Lever alltid lite på gränsen till kaos! Tänk om jag hade glömt att gå till jobbet?? Där höll det på att skita sig ordentligt alltså…

Idag är det fredag, och ikväll väntar jobb igen. Surprise! Idag börjar jag dock faktiskt 16 på riktigt haha… Sitter i skolan just nu och försöker hålla mig vaken. Inte lätt detta att jobba, plugga och blogga! Ni får ha lite överseende med att uppdateringen är lite svajig just nu. Hoppas att ni får en bra fredagskväll! Hoppas dock ni tänker lite på mig som kommer bära massa tallrikar och glas denna afton istället för att svänga mina lurviga (mina ben är bokstavligt talat lurviga nu, börjat odla på vinterpälsen vet ni hehe).

Far i frid tills vi hörs igen! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *