STROLLIN’ IN TESSINPARKEN

tessinparken tessinparkencollagetessinparkennnnLiknande kappa HÄR

Tjo babes! Skönt med lördag, eller hur? Själv tycker jag att den här dagen bara har runnit mig ut händerna… Vaknade vid 12 av att pappa ringde haha! När man vaknar så sent har ju halva dagen liksom redan gått… Nåja! Antar att jag behövde den vilan. Låg och drog mig ett tag och sedan mötte jag upp Johanna på bloppisen, promenerade lite i fina Tessinparken och åt thaimat heheh. Lördag på en pinne! Fattar inte hur jag kunnat missa att Tessinparken är så vacker när jag bara bor runt hörnet i princip? Alla höstfärger och folk som går omkring. Mysigt! 

Nu har jag mellanlandat lite här hemma innan det förmodligen blir äventyr ikväll. Älskar känslan en lördageftermiddag när man aldrig vet var kvällen ska sluta! Hade dock inte haft någonting emot att endast netflixa och mysa istället, men det får bli en annan kväll. Ska städa och laga lite mat här hemma i lägenheten innan jag ger mig av dock. Sånt som också måste göras! Kan ju inte bara vara fun and games hela tiden 😉 Eller? 

Hörs sen puss!

1 reaktion på “STROLLIN’ IN TESSINPARKEN”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *