FALL IN LOVE WITH ME

fall1 fall2 fall3Mysiga höstbilder från här om dagen

Fall in love with me hehehe. Fattar ni min ordvits? Bara jag som tyckte det var roligt? 😉 Torraste humorn på planeten jadå! Påvisar att det är höst samt att jag är i behov av en beundrare. Ta nu detta som en uppmaning gott folk! Alla vill väl ha någon som ger en uppmärksamhet och uppskattning. Speciellt nu på hösten när det enda man vill göra är att dricka varm choklad, skeda och kolla netflix! Kom att tänka på en grej. Nu på hösten är det väldigt många som antingen skaffar hund, bebis eller pojkvän. Am I right? Mysfaktorn är väl ungefär likvärdig haha 😉

Hur mår ni idag denna måndag? Själv har jag måndagssjukan. Seg, sliten och omotiverad överlag haha! Sitter just nu i skolan och insuper atmosfären. Härliga Södertörn! Notera min svaga sarkasm här… Oh well! Ska se till att hitta på lite roliga grejer denna veckan för att varva pluggandet, så stay tuned! De senaste dagarna har jag verkligen ifrågasatt hur jag tidigare kunnat publicera tre inlägg om dagen. Hur orkar jag? Som sagt, jag lever på kanten 😉 Nu överväger jag att antingen åka hem eller att åka en sväng till Ikea och muntra upp tillvaron. Vi hörs lite senare! 

1 reaktion på “FALL IN LOVE WITH ME”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *