”DU VERKAR LEVA ETT GALET LIV”

frukostklockanweet frukostkoclan1

Hola vänner och god eftermiddag! Här sitter jag och käkar frukost haha. Då jag inte hade någonting inplanerat på morgonen idag unnade jag mig en riktig sovmorgon och en lyxfrukost! Ägg, mackor samt en smoothie. Smoothien gör jag på mandelmjölk, hallon och en banan. Hett tips! För att den ska bli extra söt och god brukar jag också ha i lite honung. Bra och nyttigt tips 🙂 Dock ska ni inte lyssna på mig som även sitter och äter mackor med sylt på hahah… Sockerbomb! 

Hur som helst! Haha, rubriken ovan är en kommentar som jag får höra ganska ofta faktiskt. Undrar varför? Jag menar, det är inte mycket som är galet med mitt liv. Eller ja, förutom att jag sitter och äter frukost klockan ett en torsdagsestermiddag då haha 😉 Crayyyy! Men det är lugnt, har man jobbat sent kvällen innan så är det helt okej tycker jag. Igår var det Operakällaren som gällde, idag blir det Junibacken 🙂 Woho! Mycket jobb just nu. Kanske det folk menar när dom tycker jag lever galet, jag jobbar ju onekligen ganska mycket för tillfället… Men det är så jag trivs! När jag inte har någonting att göra blir jag rastlös. Jobbar jag däremot försvinner rastlösheten och också ångesten som kommer smygandes med den. Bra va? Mitt sätt att bota höstdepression haha! Funkar det? I don’t really know. Är det kul? Yes. Tjänar jag pengar? YAAS!

Hörs mer sen, puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *