BÄSTA SÄTTET ATT INLEDA HELGEN ENLIGT MIG!

missvoon23 missvoonnnn1 missvvoooon1 mssvoonnn2

Bästa sättet att inleda helgen enligt mig är definitivt med en god frukost. Och inte vilken frukost som helst, utan i morse tog jag och Johanna oss ner till Elite Eden Park Hotel och Miss Voon för att käka tvättäkta hotellfrukost! Bästa idén ever, snacka om vardagslyx. Riktigt mysigt! Ser ni hur jag försökte vara lite inspo där med yoghurten? Det hela sket sig dock när jag tappade vindruvan och den hamnade mitt i kokoset… Haha nåja, bloggers problems you know 😉

Har hunnit med rätt mycket idag ändå på min ”lediga dag”. Har verkligen underskattat att på upp tidigt! Dagen blir så himla mycket längre då. Vanligtvis vaknar jag runt 12 om jag är ledig och vips så är klockan redan typ två innan man ens hunnit äta frukost haha. Oh well! Vad ska ni göra denna fredag? Jag ska chilla livet ända fram till ikväll då det är dags att ta sig en liten runda på stan. Måste ju fira 😉 Vad ska jag fira då undrar ni..? JO, jag fick VG på min senaste hemtenta!!!! Var en riktig överraskning eftersom jag knappt trodde jag skulle få godkänt när jag lämnade in den. Boss Ass 😉 *high five till mig själv*

Hörs sen kära följeslagare!

1 reaktion på “BÄSTA SÄTTET ATT INLEDA HELGEN ENLIGT MIG!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *