THESE BOOTS ARE MADE FOR WALKING – OUTFIT

collagehumle2collagehumlecollagehumleeeeeecollagehumle1collagehumle3Gårdagens outfit i fina Humlegården 

Hej på er och god afton, god afton! Har ni haft en bra lördag? Min dag började med ett lunchpass på Berns. Första gången jag jobbade där, så var riktigt spännande! I morse när jag vaknade hade jag ingen aning om vad som väntade, varpå jag tänkte ungefär ”åh nej vad har jag nu gett mig in på…” Jag brukar ju mest jobba kväll, så att gå upp tidigt för att jobba lunch är kanske inte precis vad man önskar sig en lördagmorgon… MEN kan nu glatt meddela att det hela fortskred smärtfritt! Det var till och med trevligt tro det eller ej 😉

Ser ni mina snygga boots förresten? Premiär-invigde dem igår, trots att jag köpte dem i somras hahah… Förutseende jag var som köpte höstskor redan vid midsommar eller hur? 😉 Skor är en av mina svagheter, köper nya skor så ofta jag kan och har råd haha! Detta leder till att jag har en hel del skor som bara står här hemma. Tråkigt! Boots are made for walking som bekant hehe. Så nu ska jag strax ta på mig mina boots igen och spatsera ut genom dörren, så får vi se vart dem leder mig ikväll! 😉

(efter att jag har ätit upp mina två panpizzor som ligger i ugnen just nu hehe, yum!)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *