50 SHADES OF GRAYSCALE – ÖNSKEOUTFIT

1. Kappa från ONLY HÄR / 2. T-shirt från Nike Sportswear HÄR / 3. Väska från Vagabond HÄR / 4. Sneakers från Steve Madden HÄR / 5. Byxor från Vila HÄR / 6. Halsduk från WEEKEND Max HÄR / 7. Mobilskal från Mason Scotch HÄR

Hej på er och god eftermiddag! Såhär hade jag onekligen velat gå klädd idag. Är riktigt sugen på att införskaffa en grå kappa nu när värdet kräver att man pälsar på sig litegrann. Riktigt snyggt! Jag som typ endast äger svarta kläder hade kanske behövt mixa upp det litegrann och köra mer på olika nyanser av grått?

Jag sitter just nu på espressohouse och dricker en latte. Tro det eller ej så har jag faktiskt börjat lära mig att dricka kaffe haha 😉 Finkaffe med hälften mjölk förvisso, men ändå. Har ett tag kvar innan jag kör på helsvart alltså haha… Ska strax möta upp Johanna och sedan ska jag på ett jobbmöte. Helt okej måndag!

Hörs sen <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *