NO MAKEUP MONDAY – VÅGA VÄGRA SMINK

nomakeupmonday1collagenomakeup1nomakeupmonday2collagenomakeup2Dagens casual look!

Hello people! Har ni haft en bra måndag? I did. Gick omkring lite på söder med kära Johanna som jag mötte upp påväg hem från hennes jobb. Skulle ändå på möte i Hornstull så vi passade på att upptäcka ”nya” delar av Stockholm hahah! Jag som bara hänger på Stureplan vanligtvis 😉 Mötet gick för övrigt bra och bestod av lite information angående mitt jobb som visningsvärd på fastighetsbyrån. Lite nya rutiner och sådär! De bjöd på godis också, så det var ju en win-win 😉

Hahah min rubrik ”våga vägra smink” var kanske lite väl dramatisk. Dock brukar jag faktist sällan bära smink över huvud taget! Mest för att jag själv tycker att jag inte är så bra på att sminka mig, plus att det tar ju massa tiiiiid! Känns nästan lite tråkigt att jag inte tycker att det är roligare med smink, i och med att det är en sådan sjuk trend just nu i både blogg-och youtubevärlden. Oh well! Det handlar alltså inte riktigt om ”våga vägra” utan är mer att jag inte orkar hahaha… Men tack ock lov så känner jag mig bekväm både med och utan smink, någonting som jag tycker alla borde göra 🙂

Hur ser ni på att rocka en ”bare faced” look till vardags? 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *