VINNAREN I BOKTÄVLINGEN!

flätor1Den ultimata handboken – Flätor finns att köpa på bland annat Åhlens och Akademibokhandeln för 149 kr. Julklappstips?

Men hörrni, jag har ju helt glömt bort att dra en vinnare i boktävlingen! Som ni kanske kommer ihåg hade jag för en tid sedan en tävling tillsammans med förlaget Nicotext där jag fick äran att tävla ut en av dessa böcker om flätor. Så himla kul att så många anmälde sig till tävlingen förresten! Det trodde jag inte. Trodde typ det skulle vara två pers som anmälde sig och det hela skulle sluta jättepinsamt haha… Men så var det inte! Jag har nu slumpmässigt valt ut en av er som kommenderade och det blev Ana. Har skickat ett mail till dig, grattis! 🙂

Ikväll blir det jobb på Berns. Men frukta icke! Eftersom jag inte har jättemycket tid att uppdatera bloggen just nu har jag fått ett erbjudande av min kära vän Mathias att hjälpa mig. Perfekt! Han kommer alltså senare idag att dyka upp här på bloggen med ett gästinlägg. För er som inte är bekanta med Mathias så är han en av mina bästa vänner som jag lärde känna när vi pluggade tillsammans i Jönköping och USA. Men nog om det nu, ni kommer som sagt få veta mer om detta senare. Hur kul haha?? 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *