LATEST OUTFITS – ”JAG ÄR INGEN FASHIONISTA”

collageoutfits2Picz by Johanna

Nu såhär i slutet av månaden kör vi en liten tillbakablick på några outfits jag rockat den senaste tiden! Vilken är er favorit? Som ni ser är det ingenting avancerat som försegår här, mestadels rätt casual. Jag är ingen sådan person som experimenterar med mina outfits, utan kör mest på safecards haha… Är jag tråkig? Är uppenbarligen ingen extravagant fashionista eller trendsetter haha… I wish! Nu på hösten blir det lätt att man safear och kör på helsvart eller helt enkelt bara jeans och tjocktröja. I alla fall gör jag så! Har ni också svårt för att hitta outfit-inspiration på hösten och vintern?

Min favorit måste vara bilden längst ner till vänster. När den togs var det ändå hyfsat varmt ute och ingen halsduk eller tjocktröja krävdes under skinnjackan. Härligt! Idag däremot har jag pälsat på mig ordentligt. Trots att solen skiner över Stockholm är det ändå ganska kyligt. Typisk krispig höstdag! Ska straxt röra mig mot kvällens jobbpass och ändå försöka njuta lite av höstsolen på vägen. Ha en fortsatt bra eftermiddag vänner!

 

1 reaktion på “LATEST OUTFITS – ”JAG ÄR INGEN FASHIONISTA””

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *