I BREVLÅDAN FRÅN IDEAL OF SWEDEN

idealofsweden1 idealofsweden2Skal från idealofsweden.com

Hej på er och god eftermiddag! Igår var jag inte hemma på hela dagen och kom hem sent efter att ha jobbat. Är väldigt trött idag alltså! Gissa då om jag blir glad när jag vaknade i morse och ser att det ligger paket till mig på köksbordet?? Wohoo! Kan få vilken morgontrött människa som helst, till och med mig, på bättre humör. Paketet kom från iDeal of Sweden och innehöll dessa två fantastiskt snygga skal från deras höstkollektion. Perfekt för mig som hunnit tröttna lite på mitt gamla. Skalen är i modellerna Port Laurent Marble och PythonVilket gillade ni bäst?

Ska nu slänga i mig lite lunch (vem försöker jag lura, ska äta frukost) innan jag ger mig ut på stan. Ska möta upp min vän Emma som jag inte träffat på hundra år känns det som! Blir så när båda jobbar och står i. Ska bli riktigt mysigt hur som helst. Uppdaterar er senare.

PUSS

inlägget är i samarbete med iDeal of Sweden

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *