RESTAURANGTIPS PÅ SÖDER – MIDDAG PÅ MARIE LAVEAU

marielaveau1 marielevau2

Hej på er! Igår blev det middag på ett nytt ställe för mig, nämligen Marie Laveau! Min kära vän Emma som jag gick dit med hade hört att deras hamburgare var bra, så vi beställde således varsin. Himmelriket verkligen! Mysigt ställe med härlig atmosfär och bra service, rekommenderar absolut att gå dit! Man blir ju lite skadad av att jobba inom restaurang haha… Poängsätter omedvetet varje gång jag kommer till ett nytt ställe haha! Blev hur som helst en riktig brakmiddag då vi utöver hamburgarna även beställde massa sides och lite drinkz. Drinkarna var goda men starka haha… Tur att vi åt en rejäl middag till det 😉 Det roligaste var ju dock namnen på drinklistan. Vad sägs om en Fuck-a-fella eller en Pecan Die? 

Har verkligen underskattat utbudet av restauranger och nöjen på Söder. Inte hängt där så mycket, så är väl på tiden att jag tar och utforskar lite mer! När jag äter ute med vänner brukar vi ha som regel att testa ett nytt ställe varje gång, vilket är ett riktigt bra tips. Annars händer det lätt att man tar det gamla stammishaket och aldrig upptäcker någonting nytt. Kommer ni ihåg hur jag skrev att jag alltid åt på Vapiano förra året haha..? Dom dagarna är förbi 😉 Aldrig mera vappe! Kan ta ett annat inlägg till att förklara varför haha…

Friyay idag ju för övrigt! Har ni några roliga planer? 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *