#LIVINGONTHEEDGE

collagenewyorker2Saknar att inte behöva jacka 

Mitt livsmotto är lite som rubriken. Livin’ on the edge you know! Hade den här bloggen haft en sådan där töntig ”underrubrik” hade jag nog valt det hahah… Ni vet sånt där som man skrev på sin header förr i tiden? Några bloggare som kan relatera? Typ Lovisa – The one and only hahaha… Hoppas hur som helst att ni har det bra denna afton. Jag sitter och är superseg jag. Planerar att gå utanför dörren och köpa lite snacks snart!

Fattar inte vart min motivation till bloggen har tagit vägen, men den kommer väl tillbaka snart. Hoppas det! Because you know I love to ta fashion bilder och leka b-kändis. Just nu så tar dessvärre plugget all min energi. Eller snarare, det som tar energi är att sitta och oroa mig över allt skolarbete som jag borde göra. Nåja, det löser väl sig det också med tiden.

Hakuna matata! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *