ATT HÅLLA MOTIVATIONEN UPPE

feeekha1Feeeekhaaa! Mina favoriter just nu, cream cheese bagel och latte

Hej på er! Sitter just nu på espressohouse vis Stureplan och har precis mumsat i mig det ni ser ovan hehe… Kunde inte sitta hemma längre för fick absolut ingenting gjort, så tog bussen ner till stan för att hitta ett bättre pluggställe. Har alltså tenta på fredag! Inte för att jag får så mycket mer gjort här heller, men man kan ju försöka…

Beundrar verkligen folk som har orken att hålla uppe motivationen! Till skolan, till jobb, till blogg osv. Folk som alltid kör 110%! Fram tills nyss såg jag mig själv som en av de personerna, men får erkänna mig besegrad. Orkar inte hålla det tempot uppe hur länge som helst! Tror att det är vädret. Ingen har väl missat att det snöat i Stockholm igår och idag? Känns bokstavligen som att ställa sig i en kalldusch när man går ut. Usch! 

Önska mig lycka till med pluggandet så hörs vi lite senare, puss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *