FICK ROSA FLUFF PÅ POSTEN…

fluffy fluffy2Pink fluff from Shein

Hej på er och god afton!! Skåda detta rosa fluff jag fick hemskickat till mig från Shein idag hahah.. Vad tror ni att det är för något? Päls från en rosa isbjörn? Tänkte hur som helst att ni skulle få en liten sneak peek innan jag visar hur den sitter på. Men visst ser det mysigt ut? Perfekt för att hålla sig varm nu i vinter, eller hur? 😉

Hoppas ni har det bra där ute i novemberkylan! Jag sitter just nu på ett fik med mina böcker och min dator och försöker plugga till tentan i morgon. Har bytt från en pluggplats till en annan hela dagen idag då jag aldrig kan förmå mig själv att koncentrera mig på ett och samma ställe längre stunder. Är det jag som är konstig? Förmodligen. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *