NELLYS HEMLIGA OUTLET??

Eller hemliga och hemliga haha… Jag hade åtminstone ingen aning om att den existerade! Fram tills nyss vill säga. Upptäckte den på hemvägen från Ica och var bara tvungen att kika in! Inga skyltar satt uppe heller, så jag följde helt enkelt strömmen med folk som gick in i lokalen hehe. Inte konstigt att man blir nyfiken när man helt plötsligt ser massa folk gå in i en random lagerlokal. Var ju rena drömmen där inne, fullt med grejer!

Fick inte med mig någonting då jag var tvungen att skynda mig hem då jag gick konkandes på matkassar fulla av kylvaror haha… Överväger dock att gå ner en sväng senare och gräva i högarna! Tror man måste vara lite snabb nämligen innan det blir för urplockat. Bor ni i Stockholm tycker jag absolut att ni ska kolla upp detta! Googlade och hittade faktiskt eventet på Facebook. För att komma till eventet klicka HÄR!

Toodels!

2 reaktioner på “NELLYS HEMLIGA OUTLET??”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *