GET READY FOR FRIDAY! – DAGS FÖR DÖDSTENTAN…

Inlägget innehåller affiliatelänkar

1. Sandaletter HÄR / 2. Klänning HÄR / 3. Klänning HÄR / 4. Jumpsuit HÄR / 5. Playsuit HÄR / 6. Väska HÄR

Ära dagz för party ikväll?? Hoppas det! Jag tänker i alla fall fira ordentligt att min tenta är över om några timmar. Sedan om jag klarar den är en annan sak hehe… Nåja, det blir vi varse! Har suttit och panikplugat lite nu på förmiddagen, och om en halvtimme är det dags. Vet att jag tjatat om denna tenta nu i snart en vecka haha, så att den snart är över blir väl en lättnad för er också 😉 Vet att det inte är så kul att läsa om. Vad tycker ni om collaget ovan förresten? Hoppas ni får lika mycket fredagsfeeling som mig av att beskåda det. Svart är hur som helst alltid ett säkert kort att köpa på om det är dags för fest! Svart är alltid ett säkert kort för den delen. Bästa färgen. I prefer my clothes to match my soul 😉 Oh well. Nu ska jag gå och köpa lite snacks som jag kan trösta mig med under tiden som jag skriver provet. Vi hörs på andra sidan! img_1827.jpg

1 reaktion på “GET READY FOR FRIDAY! – DAGS FÖR DÖDSTENTAN…”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *