LÅT MIG BERÄTTA OM MATHIAS

MATTEFoto: Kelsey Stevens

Hej Lovisas bloggläsare! Ni kanske har sett att det börjat dyka upp inlägg från mig på Lovisas blogg. Under ett par veckor kommer jag nämligen att dela med mig av sådana lifehacks som vi alla egentligen borde fått lära oss i skolan. Smarta knep som både gör skillnad och ger vuxenpoäng!

Jag tänkte därför kort presentera mig själv här. Jag heter Mathias Bjerkhaug och är en nära vän till Lovisa. Vi har känt varandra i lite mer än två år nu och hunnit med att plugga tillsammans i både Jönköping och Chicago. Vi har dessutom farit på diverse andra spännande äventyr tillsammans.

Numera pluggar jag på juristprogrammet i Uppsala och är den som Lovisa ringer när polisen har tagit henne. Ni vet, som alla fabulous and famous har hon en lawyer for all her legal issues. Kanske inte. Men jag är den som gärna sätter tänderna i frågor som de flesta skulle anse som skittorra. 

Jag är inte bara torr dock, utan älskar att spexa och gör desperat allt för ett skratt. Släng ihop mig med Lovisa och omgivningen kan verkligen tycka att vi blir för mycket när vi går loss med våra karaktärer på en fest. Norrmän, Zlatan, stureplansstekare och Mark Levengood är kanske de populäraste karaktärerna i vår repertoar. Visste ni förresten att både Lovisa och jag hade teater på schemat i USA?

Jag ser i alla fall fram emot att få gästblogga här. Har ni några synpunkter är det bara att höra av er på LinkedIn som jag brukar säga 😉

1 reaktion på “LÅT MIG BERÄTTA OM MATHIAS”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *