SNAKE SKIN MANIA

lovelyofsweden22 lovelyofsweden33Skal HÄRIFRÅN

Jag ääääälskar dessa skal from LovelyOfSweden. Har ju visat detta innan tillsammans med det andra jag fick hem, men kände att detta var värt lite extra spotlight haha 😉 För hur snyggt är det inte med ormmönster liksom? Är verkligen någonting som jag har börjat gilla mer och mer den senaste tiden. När jag var liten var jag typ näst intill besatt av ormar hahah! Konstigt, jag vet. Samlade på leksaksormar av alla dess slag och älskade att skrämma min stackars mamma med dem hehehe. Vissa såg faktiskt riktgt verklighetstrogna ut! Att lägga en i kökslådan, blomkrukan eller hänga i taklampan var således aktiviteter som jag ofta ägnade mig åt… Elak unge jag vet! Minns också ett par knallrosa ormskinnsbyxor jag älskade mer än allt annat när jag var i typ 9-års åldern… Tack och lov kommer jag inte i dem längre! Inte för att jag hade använt dem ändå, eller? 😉

Nedan har jag hur som helst letat upp lite saker som jag däremot gärna skulle bära! Vad tycker ni? Snake print – hiss eller diss? 

collageSNAKE

Sneakers HÄR // Passfodral HÄR // Heels HÄR (adlinks)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *