ABOUT LAST NIGHT

img_2596.jpg

Hej på er!! Tänkte att jag skulle dela med mig av lite till synes oklara mobilbilder från igår hahah… Igår var det som synes dags för lite halloweenfirande! Bestämde mig för att köra på en enkel utklädnad med saker jag redan hade hemma 😉 Haha nämen, behövdes tämligen lite ansträngning för att få till denna look, men visst blev den effektfull? Kände mig aningen vulgär trots att jag bar väldigt heltäckande kläder, men det är väl det som halloween är till för hehe?

Hade hur som helst väldigt roligt! Kvällen började hemma hos Johanna med lite mys och skratt för att sedan övergå till förfest och så småningom rörde vi oss ner på stan. Besökte Vida som är ett relativt nyöppnat ställe och måste säga att jag gillade det starkt! Väldigt bra musik, härligt folk och bra stämning. Extra kul då många var utklädda också! Dock så tabbade jag mig lite hahaha… Jag har en tendens att börja prata med random folk när jag är ute, och igår var inget undantag. Gick fram till en tjej jag var säker på att jag träffat förut då jag kände igen henne. Till min förvåning kände hon inte igen mig, och det visade sig sedan att det var en PH-deltagare och det var därför hon såg bekant ut haha… Pin!

Oh well! En bättre kväll hur som helst. Var värt att vara lite seg på jobbet idag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *