MINA BÄSTA RAGGNINGSKNEP! – SÅHÄR VISAR DU DIN CRUSH ATT DU ÄR INTRESSERAD

Vi alla har väl någon gång haft en person vi haft ett litet extra öga för. Men hur gör man då för att få dennes uppmärksamhet? Jag är en självutnämnd expert på området och tänker därför dela med mig av mina bästa tips till er! Bra va? Jag har ju varit singel ett ganska bra tag nu, så jag anser mig själv vara lite av en dejtingexpert! Någonting man bör ha i åtanke är att dessa tips inte garanterat kommer hjälpa dig att hitta en partner. Jag är ju fortfarande singel liksom. Hur är det för övrigt möjligt??? Har jättesvårt att förstå det faktiskt 😉 Hur som helst, nedan listar jag mina bästa tips för att fånga din drömpartners uppmärksamhet!

– Börja följa ditt offer på alla dennes sociala medier. ALLA! Det är helt okej att göra detta även fast ni inte har pratat med varandra någonting eller om ni matchat på tinder för två endast två minuter sedan.

Vill du vara riktigt vågad kan du även leta upp dennes nummer på eniro SAMT kolla upp adress. Du måste ju veta lagom till ditt offers födelsedag så att du kan förbereda att skicka en nallebjörn och choklad samt en lock av ditt hår alternativt avklippta fingernaglar.

– Var inte rädd för att dubbeltexta. När du och ditt offer väl har börjat föra konversationer, var inte rädd att skicka två, tre eller 57 sms/snapchats i rad. Svarar inte personen är den säkert bara upptagen med någonting viktigt. Vilket för övrigt inte makes någon sense, för vad skulle vara viktigare än att prata med dig liksom?

– Gilla så fort ditt offer lägger upp en ny bild. Det är viktigt att du gillar ALLA personens bilder på sociala medier så fort det kommer upp någonting nytt. Gilla även gärna äldre profilbilder eller 37 veckor gamla bilder på Instagram. Detta kommer visa på ditt genuina intresse!

– Håll koll på vart personen befinner sig! Detta kan du göra antingen genom att slaviskt kolla igenom din crushs snapstory alternativt kolla om avståndet ändrar sig på tinder (om ni initierat er kontakt där). Att sedan fråga ”Jaha hur var det hos din farmor i Kristianstad i helgen?” även fast ni inte diskuterat det kommer framstå som omsorgsfullt och ett tecken på din eviga kärlek. Brister den tekniska aspekten kan du med fördel åka hem till din crush och placera dig utanför dennes fönster.

– För att seal the deal: kartlägg ditt offers rörelsemönster och råka befinna dig på samma platser vid samma tidpunkter. På så sätt kommer personen inse att ödet tycker att ni är menade för varandra och därför borde gifta er och skaffa 25 barn på studs. Woho!

halloween

Vad tyckte ni om min raggningsguide, halloween-edition moahahahah? Lite stalkervarning där eller? Nejdå, inte alls 😉 Foto by bästa Lisa Höök som jag försökt redigera lite läskigt hehehe. Godnatt och lycka till!

2 reaktioner på “MINA BÄSTA RAGGNINGSKNEP! – SÅHÄR VISAR DU DIN CRUSH ATT DU ÄR INTRESSERAD”

  • Mallan skriver:

    ” Håll koll på vart personen befinner sig! Detta kan du göra antingen genom att slaviskt kolla igenom din crushs snapstory alternativt kolla om avståndet ändrar sig på tinder”

    HAHAHAHAH känner mig träffad </3 #crazybiiiitch

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *