PINK FLUFFY VEST + KÅNKEN

I samarbete med Shein.com

collageväst2collagevästcollageväääästPälsväst HÄRIFRÅN / Pics by Johanna

Hej på er! Vad tycker ni om denna skönhet från Shein? Var ju denna  väst jag visade en liten ”sneak peek” på förra veckan. Känner mig som en fluffboll alternativt en marshmallow när jag har på mig den haha… Men jag gillar det! Älskar att den är rosa också, lite annorlunda sådär. Because varför se ut som alla andra? Fast det kanske jag gör det också i och för sig… Hur som helst! 

På bilden ser ni även min kära Kånken! Kommer ni ihåg när jag var så skeptisk till att skaffa en sådan? Nu är det typ seriöst det bästa jag äger. Hela förra året hade jag jätteont i min axel då jag envisades med att släpa med min dator till skolan i en axelremsväska. Inte bra! Hade ju kunnat ha vilken ryggsäck som helst egentligen, men önskade mig en Fjällräven endast för att utmana stereotyperna lite haha 😉 Eller måste jag flytta till söder nu och skaffa en basker..?

1 reaktion på “PINK FLUFFY VEST + KÅNKEN”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *