HUR KLÄR MAN SIG SNYGGT NÄR DET ÄR KALLT??

Inlägget innehåller affiliatelänkar (dvs klicka på dem så tjänar jag pengar 😉 )

1. Jumpsuit HÄR / 2. Topp HÄR / 3. Klänning HÄR / 4. Linne HÄR / 5. Jacka HÄR / 6. Byxor HÄR

Ja, hur väljer man egentligen kläder nu när det börjar bli kallare?? Detta var någonting som jag stod och funderade på en bra stund i morse, vilket också gjorde att jag missade mitt pendeltåg… Haha, jobbigt liv. Hade samma problem när jag skulle ut i helgen. Man vill ju gärna inte frysa liksom. Klänning är ju nästan bara att utesluta… Mitt bästa tips är således byxdressen! Alternativt jeans och någon fräsig topp. Envisas du ändå med klänning är det strumpbyxor och dunjacka ovanpå som gäller!

Vad ska ni göra denna tisdag? Jag har ett par saker inplanerade på schemat, däribland skola och senare brandövning med jobbet senare i eftermiddag hahah! Mys. Även fast det är kallt gillar jag faktiskt snön och kylan litegrann. Ser mycket hellre att det snöar än att det är ett par grader varmare och slask. Håller ni med? 🙂

1 reaktion på “HUR KLÄR MAN SIG SNYGGT NÄR DET ÄR KALLT??”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *