SÅ TJÄNAR DU ENKLA PENGAR PÅ BLOGGEN! – TRADEDOUBLER EVENT

tradedoubler3tradedoubler1tradedoubler2

Hej på er och god afton! Jag bestämde mig tillslut för att gå på enventet, och är jätteglad för det! Var hur trevligt som helst trots att jag gick dit ensam. Ibland måste man vara lite självständig haha 😉 Independent woman! Kvällen var hur som helst supertrevlig och förutom snittar och bubbel så bjöds det på flera inspirerande föreläsningar och besök från stora annonsörer så som Boozt, Ellos, Gymgrossisten mfl. Riktigt peppande verkligen! De gav massor med bra tips på hur man maxar inkomsten från bloggen och samtidigt ger sina läsare så bra erbjudanden och rabatter som möjligt. Blev bara mer sugen på att fortsätta blogga efter detta!

För er som inte vet vad Tradedoubler är det ett bland fler nätverk där du kan jobba med affiliateprogram och tjäna pengar via din blogg/hemsida per klick eller per sälj på en produkt du tipsat om. Hur bra? Om ni någon gång ser att det står affiliatelänk eller liknande under exempelvis ett collage så tjänar jag alltså pengar på inlägget. Så om ni vill vara lite bror får ni gärna klicka på dessa länkar så mycket som möjligt haha 😉 Jag använder mig främst av en tjänst som heter Blogfame, men båda fungerar likadant i stort sett. Tror till och med att det i grunden är samma företag eller något liknande? Riktigt smidigt hur som helst. Vad väntar du på? Börja tjäna pengar på din blogg nuuuuuuu!

Det är mycket jobb med en blogg, och ingen bör jobba gratis! Eller hur? 🙂 

1 reaktion på “SÅ TJÄNAR DU ENKLA PENGAR PÅ BLOGGEN! – TRADEDOUBLER EVENT”

  • Elin Nylund skriver:

    Superfin blogg du har! Och bra att du delar med dig av lite sådana här tips. Fler behöver få lära sig hur man kan göra för att tjäna pengar på sin blogg. Det är ju ganska enkelt faktiskt! 🙂 KRAM!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *