SÅHÄR REDIGERAR JAG MINA BILDER

collageredigering

Hej på er! Hur mår ni? Vill passa på att tacka er för alla fina kommentarer på inlägget igår! Blev kämpeglad av att veta att ni uppskattar bloggen. Stor PUSS! 

Nu till saken. Ser ni skillnaden på de två bilderna ovan? Inte jättestor skillnad, men ändå rätt tydlig gällande färgerna osv tycker jag. Tänkte visa er skillnaden mellan de oredigerade bilderna och de som så småning om kommer upp på bloggen! Brukar inte redigera sådär jättemycket, utan mest justera ljusstyrkan, färgerna osv beroende på vilken känsla jag vill ha i bilden. Jag använder mig inte av Photoshop, utan istället ett program som heter Photo Scape. Kan verkligen rekommendera det som substitut för Photoshop! Det är dessutom helt gratis. Bra va? Har alla grundläggande funktioner du behöver för att piffa till dina bilder lite. Brukar som sagt köra en ganska basic redigering här på bloggen. På instagram däremot går jag gärna bananas med diverse filter hehe 🙂

Vad ska ni göra denna fredag? Jag är i detta nu påväg hem från skolan. Ska hämta lite paket och sen försöker jag bestämma om jag ska orka gå på ett event i eftermiddag eller inte. Kommer behöva gå ensam och det känns lite sådär haha… Oh well! Får väl ta tjuren vid hornen och försöka att inte vara socially awkward 😉 Sedan skulle jag verkligen behöva ta en sväng på stan och köpa en tjocktröja. Är ju svinkallt?? 

2 reaktioner på “SÅHÄR REDIGERAR JAG MINA BILDER”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *