NÅGON GÅNG I LIVET SKA JAG…

– Skaffa en kanin! Haha alltså, jag älskar kaniner. Tycker dom är så söta! Så när jag har skaffat mig ett mansion (och kanske också en man som kan hjälpa mig) ska jag skaffa en massa djur och bara mysa med dem hela dagarna.

– Bo i Los Angeles. Detta har varit en av mina drömmar hur länge som helst. Ända sedan jag var där förra året har jag gått i tankar på att flytta dit! Det är mina drömmars stad helt enkelt, och någon gång vore det fantastiskt att få bo där och låtsas vara Maria Montazami.

IMG_0370

Genomgå ett skönhetsingrepp. Nååågon gång måste jag ju testa även om det inte sker inom en snar framtid. Vem vet hur jag ser ut efter att ha fött barn till exempel? Eller kanske ska möblera om lite i ansiktet? Vore väldigt spännande att testa någon gång i livet i alla fall haha. Får passa mig så jag inte blir beroende bara. Kanske ser ut som Pamela Anderson by the time I’m 40? 😉

– Gifta mig! Ja, jag vill gifta mig någon gång. Hur spelar dock inte så stor roll. Stor fest med 400 gäster  eller bara jag och mannen i mitt liv på en strand? Hm, vilket som funkar för mig. Tycker det är en fin gest till den man älskar och vill spendera livet med helt enkelt.

– Göra ett försök med min Youtubekanal. Ja, detta är någonting jag mer eller mindre skulle kunna ta tag i med en gång. Varför gör jag inte det då?? Bra fråga. Börjat kolla på Youtube mer och mer den senaste tiden och suget efter att göra egna videos växer. Jag är ju skitrolig så det hade säkert blivit en succé 😉 Vad tror ni?

– Producera och regissera en film. Jag satsar ju på att i långa loppet utbilda mig och jobba inom TV, men att få skapa en film hade ju varit fantastiskt. Att få skriva manus och se sin berättelse växa fram så sakteliga hade verkligen varit coolt. Vi får väl se om det blir verklighet någon dag! Oscars nästa? 

– Skriva en barnbok. Haha… Ända sedan jag var liten och mamma hittade på godnattsagor för mig har jag velat skriva ner dem. Och hitta på egna! Vad tror ni om berättelsen om Drak-Ulla och Krokodilnisse. Hade det varit något..?

Har ni någon bucket list eller ”livsmål” ?

sometime

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *